Lapostető javítás, felújítás, szigetelés munkáinak rövid ismertetése.

 

 

 

Az elkészített lapostető szigetelés nagyon fontos része, eleme a tetőnek. Meghibásodása estén minden egyes hibaforrást egyedileg kell megvizsgálni.  A feltárt hiányosságok, hibák szakszerű, eredményes megszüntetése nagy szakmai ismeretet, felkészültséget, hozzáértést, precizitást igényel, az ehhez illő technológia és szigetelőanyag megválasztásával együtt. 

 

        elérhetőség:    Kanyó János

   06 70 545 3786

   kanyopalamester.hu

 

 

Lapostető szigetelés meghibásodás, tetőbeázás főbb okai:

  • A lapostető szigetelés időszakos ellenőrzések, a feltárt hibák gyors kijavításának elmaradása.

  • Lapostető szigetelés anyaga elöregedett, berepedezett, fölgyűrődött, elszakadt, elvált a függőleges síkoktól, szegélyektől, csatlakozásoktól, tetőszerelvényektől, bitumenkifolyás, szigetelőlemez mechanikai sérülése, dilatációs problémák, korábbi, szakszerűtlen kivitelezés,

  • Szegélybádog folytonossági hiány.

  • Egyéb kivitelezési, helyreállítási hibák,

 

Lapostető javítás, felújítás, szigetelés módjának vázlatos ismertetése:

 

  • Lapostető javítás: ha csak kismértékű, helyi beázás tapasztalható, ekkor a foltszerű javítás hagyományos módon elvégezhető.

  • Lapostető felújítás: Amennyiben a meglévő lapostető szigetelés csapadék elleni vízhatlan szigetelő funkcióját elöregedés miatt nem képes betölteni, akkor az új szigetelőréteg elhelyezése csak a hőszigetelő és páratechnikai rétegek feladatellátásának alkalmassága estén lehetséges. Ilyenkor a megvizsgálandó, hogy a régi szigetelőréteget eredeti helyén hagyva alkalmas-e az, az új szigetelés aljzatául. A teljes bontás munkaigényes és költséges lenne, ezért a lapostető szigetelést letakarítjuk, a sérült szigetelést felvágjuk, szükség szerint korrigáljuk a lejtéshibákat, a felület tapadását biztosítjuk az új szigetelőréteg számára. A korábbi lapostető szigetelésre új, poliészterhordozójú - rugalmas, nem alaktartó - szigetelőlemezt alkalmazunk zárórétegként a lapostető felújítás munkálataihoz.

  • Lapostető szigetelés új páraelvezető és vízszigetelő réteggel. A lapostető két rétegben történő szigetelése abban az esetben válik szükségessé, ha már a korábban elhelyezett gőznyomás kiegyenlítő réteg oly mértékben károsodott, tönkrement, hogy a régi szigetelés feszültségmentesítése után indokolt, célszerű egy új páratechnikai filcalátétes lemez elhelyezése is, megfelelő rögzítésekkel. Erre helyezzük el az új bitumenes szigetelőlemezt, amivel vízhatlan módon lezárjuk az egész lapostetőt. Ezzel párhuzamosan az egyéb szerelvények szakszerű elhelyezését is elvégezzük.

 

A lapostető szigetelés, javítás, lapostető felújítás munkák szakszerű, szükség szerinti időben történő elvégeztetésével, jelentősen meghosszabbíthatja a lakóépület és a tetőszigetelésének élettartamát. 

Ha sikerült felkelteni érdeklődését munkánk iránt, kérje az ország bármely településéről árajánlatunkat, tetőmérettől függetlenül!

                                                                           

                                                      Kanyó János                                                                                 

     tel: 06 70 545 3786                              

                                        e-mail: kanyopalamester@gmailcom                                                              

 

Lapostető szigetelés, lapostető felújítás, lapostető javítás, palatető szigetelés bontás nélkül, egyéb tetőszigetelés, épületszigetelés víz ellen PVC szigetelés és javítás.

 

Lapostető javítás, lapostető szigetelése már 6950 Ft/m2-től

             Kapcsolat:

              Kanyó János

            06 70 545 3786

    kanyopalamester@gmail.com

Az ország bármely településéről
kérje árajánlatunkat!

             

                                                         

Videóink a YouTube-n

laposteto-javitas-szigeteles.hu
palatető szigetelési ABC

Munkájával mindenkit megnyer, bízzon meg bátran benne!

 

 Partnerek

 

 

 

 

 

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk