Üdvözlöm Önt, köszöntöm honlapunkon!

Tisztelt Hölgyem! Tisztelt Uram!

 

 

Vállalkozásunk fő profilja a lapostető szigetelése, lapostető felújítása, lapostető javítása bitumenes, illetve PVC lemezekkel, azok hőszigetelése bármilyen kialakítású és rendeltetésű épületen. Vállaljuk továbbá palatető felújítás szigetelés munkáit bontás nélkül és az épületek vízelleni szigetelését is. Összefoglalva: épületek csapadék és víz elleni, vízhatlan, vízzáró és hőszigetelésének szakszerű elkészítését.

A különféle rendeltetésű épületek annak érdekében, hogy gyorsan és olcsón kerüljenek megépítésre, sok esetben lapostető kialakítással készültek el, /lejtése 20-90 közötti/ az épületek lapostető szigetelése korábban többségében bitumenes lemezzel történt. A növekvő komfortigény miatt a szellőző, csapadékvíz elvezető rendszereken túl utólag különféle épületgépészeti, kommunikációs, tűzvédelmi és egyéb biztonsági berendezések is a szigetelt lapostetőn kerültek elhelyezésére. Ezen túlmenőleg a korábban alkalmazott szigetelőlemezek jelentős része előregedett, megsérült, ezzel párhuzamosan a beázások gyakorisága is megnőtt. Sok esetben a lakóközösség nem végezteti el időben a lapostető szigetelés felújítás munkálatait, amivel az épületben jelentős kártételt, később pedig szigetelési költségnövekedést okozhatnak maguknak. A lapostető szigetelés, javítás, felújítás munkái lényegesen bonyolultabb, összetettebb feladattá váltak, amihez megfelelő szakmai felkészültség, ismeret, rutin, korszerű anyagok alkalmazása szükséges.

Ezért célszerű a beázó lapostető szigetelés felújítását a fentiek szerint mielőbb elvégeztetni. Mi örömmel vállakozunk ezek maradéktalan teljesítésére!

 

 

Az általunk elvégzett lapostető szigetelési, felújítási és egyéb tetőszigetelési munkára,

12 év írásos garanciát vállalunk!

 

Ha sikerült felkelteni érdeklődését munkánk iránt, akkor kérje az ország bármely településéről  árajánlatunkat, tetőmérettől, évszaktól függetlenül!

 

lapostető javítás, lapostető szigetelés már 3.950,- Ft/m2-től, lapostető szigetelés felújítás, PVC fedésű tetők javítása, szigetelése, lapostető hőszigetelése, palatető felújítása, szigetelése szakszerű kivitelezése, tető

 

 

e-mail: info@laposteto-javitas-szigeteles.hu

telefon: +36 70 833 898

Németh István

Kapcsolat

Az ország bármely településéről
kérje árajánlatunkat!

Tel: +36 70  833 898

e-mail:
info@laposteto-javitas-szigeteles.hu

Videóink a YouTube-n

laposteto-javitas-szigeteles.hu
palatető szigetelési ABC

Munkájával mindenkit megnyer, bízzon meg bátran benne!

 

 

Partnerek

 

 

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk